Sitter du fast, eller vi få en nystart? Välkommen till tio utmaningar som ger dig en kickstart på det liv du vill leva. Snabbt, konkret och enkelt.

Ibland behövs pepp, stöd eller en spark i baken från någon utomstående för att komma vidare från där du är idag. Vi kan hjälpa till genom att erbjuda 10 enkla men effektiva utmaningar i din mejlbox!

Något för dig som vill få ut mer av tillvaron, men inte riktigt har tid eller möjlighet att åka iväg på utvecklande kurser, eller bara vill ha en quick fix eller konkret nystart. För dig som gillar att göra, och inte bara att läsa om utveckling. Det finns kanske inga genvägar till långsiktig förändring, däremot sparar du tid och kraft om du fokuserar på rätt saker i din utveckling och får en kickstart till nästa nivå.

Vi ger dig de frågor och utmaningar du behöver. Svaren och genomförandet står du förstås för själv.

Det handlar om små förändringar du kan testa för att få stor effekt i det du gör; att hitta fokus på det som är viktigt för dig, bli mer produktiv, komma närmare dina mål och lösa dilemman och problem på ett nytt sätt.

Vad tycker de som gjort det?

”Utmaningarna har betytt väldigt mycket för mig. De har fått mig att stanna upp och reflektera över mig själv, mitt liv, mina beteenden och framför allt det liv jag vill leva. Jag har satt mig själv i centrum igen, det vill säga jag har återtagit huvudrollen i mitt eget liv. Det känns bra!”
/Maria Wisselgren 

”Övningarna är konkreta och lätta följa, trots mitt eget motstånd ibland. Grymt nyttigt och ett effektivt sätt att komma vidare!”
/Fredrik L

”För mig blev det ett verktyg, en möjlighet att fokusera på det som är viktigt, just nu, på det jag ska använda tiden till. Det har gett mig utrymme att andas, och hinna, utan att bli stressad och ofokuserad. Jag tycker tiodagarsutmaningen är en lysande idé! Jättebra att få frågor som är konkreta och hjälper till att sätta fingret på det jag behöver fundera över.”
/Rose-Mare Lindfors

Här kan du läsa mer om vad deltagare i 10-dagarsutmaningen fått ut av snabbkursen!

I 10-dagarsutmaningen ingår

– En utmaning i taget som för dig närmare det liv du vill leva
– Personligt stöd i att utveckla och nå dina egna mål
– Ett beprövat utbildningssystem för grundläggande utveckling

Praktiskt

Tiodagarsutmaningen sker helt på distans. Du får 10 mejl med utmaningar och material i text, bild och film, och respons från mig på vissa uppgifter. Du väljer själv om de ska komma varje dag, två gånger i veckan eller en per vecka.

Utmaningarna är enkla att genomföra, och utformade efter en metod som är testad och utvecklad efter både våra och andras erfarenheter. Tiodagarsutmaningen är en snabbkurs, fristående från de vanliga Effektbreven.

challenge_700

Kompetens

Tiodagarsutmaningen är utformad av Jenny Eklund, kommunikatör, coach, utbildare (bland annat prisad för Årets folkbildare) och redaktör på mereffekt.nu samt Thomas Fritz, pedagogisk utvecklare inom både universitet och näringsliv. Upplägget bygger på våra sammanlagt 40 års erfarenhet av utbildning och utvecklingsprocesser, och innehåller essensen av mängder av erfarenheter och kurser vi själva gått och beprövade övningar som ger effekt på de flesta. Den är enkel, tidlös, konkret och lätt att genomföra, men ger mer än man först kan tro.

Vi har skapat den här utmaningen för att vi vill hjälpa andra att på ett enkelt sätt komma närmare det liv de vill leva och förverkliga sina drömmar. Vi är själva otåliga och gillar kurser som ger snabba och effektiva resultat.

Pris:

300 kr inklusive moms för privatpersoner, exklusive moms för företag.
Är du sugen på att anta utmaningen?  Mejla till info@mereffekt.nu så får du veta allt du behöver för att komma igång.

Läs mer

Sagt om tiodagarsutmaningen

Tiodagarsutmaningen blev inte som jag tänkt mig

15 Responses to 10-dagarsutmaningen

 1. Agnetha skriver:

  Hej!

  Detta låter spännande. Jag behöver något just nu eftersom jag går hemma sjukskriven efter att ha drabbats av hjärtsvikt :-(

 2. Jenny Eklund skriver:

  Agnetha; kul att du är intresserad, även om omständigheterna kanske inte är så upplyftande. Jag mejlar dig mer information.

  varma hälsningar
  Jenny

 3. Lena Wallerström skriver:

  Hej Jenny,

  Verkar vara precis vad jag behöver, har gått länge och ruvat på mina ideér, men inte kommit till skott. Behöver kanske en liten spark …..
  //Lena

 4. Kurt-Evert Andersson skriver:

  Låter som en bra idé! Kostar det något?

 5. Jenny Eklund skriver:

  Jag svarar om detaljerna via mejl. På återhörande!

 6. ellacarin Blind skriver:

  Är intresserad av detta!

 7. Christina Linder skriver:

  Hej! Även jag blev nyfiken :) Kan du skicka mer information?

  mvh
  Christina

 8. Annika Svensson skriver:

  Har skickat dig ett mejl om att jag självklart vill prova detta! :-)

  kram
  Annika

 9. kerstin nordlöf vestin skriver:

  Hej Jenny
  antar gärna en 10 dars utmaningen. vill öka och stärka min motivation i livet

  Kerstin

 10. Jenny Eklund skriver:

  Du är så välkommen Kerstin!

 11. […] 10-dagarsutmaningen 15 saker du borde sluta med för att bli lycklig Tidodagarsutmaningen blev inte som jag tänkt mig By Jenny Eklund On april 12, 2012 · Add Comment · In Tips och Övningar Nu kör vi igång med tiodagarsutmaningen på allvar! […]

 12. Kellen skriver:

  jag var inne pe5 funplanet och cdthtaae och spelade spel. fast jag var se5 liten att jag inte fattade se5 mycket mer. jag gjorde dolls ockse5, det var kul. och sf6kte bilder pe5 mina idoler. sen bf6rjade jag vara inne pe5 hogwarts.nu. det var roligt pe5 riktigt!

 13. katarina skriver:

  kan du skicka mer detaljerad info?

 14. katarina skriver:

  Hej.
  Gärna mer information.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site