Idag uppmanar jag dig till att överraska dig själv och utmana dina föreställningar om vad som är rätt.

Självhjälpsgurun Anthony Robbins skrev en dag på Facebook: ”International investor Mark Faber told me ”Do something you don´t believe in”. Why? What you believe in might be wrong. Try something new! Learn!”

Budskapet träffade mig rakt i magen, för just då hade jag precis börjat gå just den vägen. Jag hade ytterst motvilligt blivit intresserad av något som jag egentligen inte trodde på. Alls. Men min fascination var väckt, och det slutade med att det helt förändrade mitt liv och hur jag ser på det.

Kanske har du också varit med om något liknande?

Vana eller brist på utmaning

Ofta går vi omkring och tror att det vi ser, vet, gjort och kan är det rätta. Av vana, rädsla eller brist på utmaning.

Men om vi vågar öppna oss för möjligheten att det kanske inte alls är som vi fått för oss, händer det något oväntat och överraskande. Kanske jobbigt, men kanske också helt magiskt.

Så jag instämmer i rådet som Anthony Robbins fick och spred vidare. Gör något du inte tror på. Gör det med öppet eller kritiskt sinne, men gör det ändå. Du kan bli förvånad över resultatet.

Share →

One Response to Gör något du inte tror på

  1. Tricia skriver:

    Fina bilder, fin ste4mning i dem. Som vngailt he4r hos dig, ochsom vngailt hos Bo bedre. Maken kom hem fre5n Kph ige5r och hade med sig senaste numret = lycka. Trevlig helg :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site