Effektlunchen i Umeå i maj handlar om storslagna eller viktiga drömmar och hur man får dem att bli verklighet. Välkommen till en träff med en inspirerande och spännande panel som delar med sig av sina galna, stora eller livsavgörande drömmar:

Erik Bern och Emil Bång:
”Vi ska berätta vår historia om hur drömmen och målet om finansiell frihet väcktes, hur vi arbetar för att nå dit, men också hur drömmen förändrats under resans gång.
Det kommer att innehålla områden som guldgruvor, fastigheter, silver, team, uthållighet och utbildning.”

Timo Fällman är engagerad och visionär koordinator för KFUM:s största satsning hittills: en världsfestival under 2014 med 10 000 unga från hela världen. Det började som en liten idé och slutade med inte bara en jättefestival, utan långsiktigt arbete med stora frågor som demokrati, delaktighet, hållbarhet.
Timo berättar om den skapande processen och hur han använder visioner för att skapa något mer långsiktigt hållbart.

Ann Klefbom: Entreprenören som drömt om att resa ut i rymden ända sen hon var barn. Hon ville bli den första svenskan i rymden, men även om den platsen vanns av en annan, så lever Anns planer fortfarande kvar. Hur då, får du veta under lunchen.

Vad drömmer du om? Garanterat får vi både ett och annat tips från denna spännande effektpanel. Kom och inspireras av våra gäster!

När: 3/5 2011 kl. 11.30-13.00

Var: Norrlandsoperans restaurang i Umeå.

Anmäl dig via evenemanget på Facebook, eller skicka ett mejl. Som vanligt är arrangemanget kostnadsfritt (förutom den lunch du köper).

Välkomna!

varma hälsningar
Jenny Eklund, Lena Lundqvist, Anna Åberg och Ingrid Lindelöw Berntson.

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Om att förverkliga sina drömmar

  1. Jan Kemi skriver:

    Hej och tack för en mycket spännande och givande effektlunch! Intressant och hett tema, att förverkliga sina drömmar vill säkert alla. Med rätt engagemang och inställning kan man absolut komma framåt. Det var skönt att höra att föreläsarna kopplade ihop drömmarna och mål med det egna engagemanget och den egna insatsen. I slutändan kanske det handlar om entreprenörskap och företagsamhet. Eller varför inte grundläggande ”ta-sig-för-samhet”… Min vision ger tankens kraft, tydliggör min mission och skapar därför också min passion…:-). Tack återigen! /Jan.

  2. Jenny Eklund skriver:

    Tack själv Jan! Utan er som deltar så blir det inga luncher… Men det var roligt att höra att du tyckte det var givande.

    Att lyssna till andras drömmar och hitta sina egna är inspirerande. Passionen och drömmarna hör verkligen ihop, och det är också spännande att hitta de där konkreta målen som gör att man kan förverkliga drömmarna också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site