Skulle du vilja ha ut mer av din tid? Funderar du ibland över om du egentligen gör rätt saker på jobbet – eller i livet? Då har du kommit rätt.

Mer Effekt vill stötta och peppa alla som känner så. Du som vill ha ut lite mer av tillvaron. Du som är frustrerad och känner att du fastnat, eller gärna vill ha input för att komma vidare från där du är idag. Du som vill testa andra sätt att planera, göra och tänka för att nå dit du vill.

Med enkla men viktiga förändringar kan du nå avgörande resultat!

Vi erbjuder inspirerande exempel och konkreta tips för dig som vill ha ut mer av ditt liv och ditt jobb. Vill du komma igång och få effekt på en gång? Skriv in din mejladress i rutan här till höger. —–>

(Om du däremot tycker att ditt liv är perfekt redan som det är, så är troligtvis Mer effekt inget för dig.)

Du får – helt gratis – i Effektbreven:

  • Snabba, konkreta tips om hur man fokuserar på att göra rätt saker.
  • De där viktiga coachande frågor som behövs för att komma vidare.
  • Inspiration och stöd för att hitta dina mest angelägna mål i jobbet och livet – och nå dit.
  • Personliga historier och tips från andra som gjort liknande förändringar.

Mereffekt.nu är basen för en webbtidning och inspirationsutskick och erbjuder också webbkurser och Effektboken. Mer effekt är också samlingsnamnet för en serie workshop och föredrag som du kan läsa mer om här.

Det som ger mest

Produktivitet handlar enligt vårt synsätt inte om att sätt att göra mer saker snabbare. Det handlar snarare om att välja. Att välja det som är viktigast – och göra de sakerna riktigt bra. Och våga välja bort andra saker i jobbet och livet.

Vi har samma målsättning när det gäller tjänster och utskick. Du kommer aldrig att få en mängder av meningslösa mejl eller onödiga uppmaningar. Vi fokuserar, sållar, sammanfattar och bjuder på essensen av det mest intressanta. Vi har själva många års erfarenhet inom området, men letar också upp experterna och exemplen som kan bjuda på fler perspektiv.

Webbtidning och Effektbrev

Huvudfokus ligger på Effektbreven. De innehåller allt du behöver för att komma vidare, och du kan läsa mejlen när du själv har tid. Vi lägger också ut visst material som bloggtexter i webbtidningen, men vill du ta del av allt innehåll så rekommenderar jag att du signar upp för utskicken.

Få ihop vardag och jobb

Målet är att få ut det bästa möjliga av det liv vi lever – såväl privat som i jobbet. Du får de mest effektiva och beprövade tipsen, frågorna och övningarna, som garanterat ger mer effekt och resultat i ditt liv. Oavsett om det handlar om
– att få ihop vardagen och jobblivet
– att kunna hantera alla möten, mejl och måsten
– att få svar på “vad är min grej egentligen”?
– att hitta fokus eller nytändning för ett projekt eller organisation

Det är så lätt att bli hemmablind. Ofta behövs friska ögon utifrån som kan ge perspektiv. Nya ögon som bidra till tydlighet, ge utmaning och stöd.

”Jag måste bara säga det att effektbreven gör mig så himla lycklig. Det är som världen bästa påminnelse att inte sluta göra precis det jag känner för att göra! Tack för att du gör dem så att jag kan sluta tänka på strunt och börja fokusera!!”
/Lina Lindström

Här kan du läsa mer om vad andra sagt och tyckt om Effektbreven. Välkommen att följa med oss och bidra med dina egna tankar!

Läs gärna också Jenny Eklunds berättelse om historien bakom Effekt.

”Mer gjort. Mer lugn. Mer effekt.”

2 Responses to Effektbreven – för dig som vill ha ut mer av livet och jobbet

  1. lena melesjö windahl skriver:

    inspirerande att tänka i andra banor

  2. Jessica Delewon skriver:

    hej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site