Hur gör man för att leva det liv som man helst av vill leva? För att jobba effektfullt – inte extra mycket, utan i stället med rätt saker – och leva i en viktig vardag.

Den frågan har jag under namnet Mer effekt ägnat många timmar, tankemöda och skrivna ord åt att undersöka och försöka besvara.

Jag skulle kunna fortsätta skriva inlägg i ämnet så länge jag lever. Samtidigt, eftersom jag vill leva som jag lär, så har jag också fått på pränt det viktigaste i ämnet och att lägga ut orden mer och oftare skulle inte göra så stor skillnad.

Effektbreven, som du kan prenumerera på i rutan här till höger, är skrivna med omsorg och skickas automatiskt och gratis ut till den som önskar. (Hittills har ungefär 2000 personer tagit del av dem.) Inspirationsutskicken är också sammanfattade i Effektboken, som är en pdf med alla texter för den som vill ha allt material på en gång. Tiodagarsutmaningen hoppar nya deltagare på varje vecka, och är även den en satsning som fortsätter utmana deltagarna framöver.

Men bloggdelen av mereffekt.nu får från och med nu ligga kvar som den är bara. Är du nyfiken på mig som skapat satsningen, eller är intresserad av personlig coachning och handledning, är du i stället välkommen till min egen sajt jennyeklund.se.

Tack för den här tiden – och vi hörs vidare!

energiworkshop

Så slutar du slösa med din energi

Tagged with →  
Share →

5 Responses to Ord som gett effekt

  1. Thank you for sharing this blog

  2. That was interesting to read at the same time the information make me thinking

  3. Emma skriver:

    Mycket intressant. Ja, det är mycket viktigt. Tack vare författaren!
    Om du inte har fri tid, då du skulle vara intresserad. Professionell städning av ditt hem! Spara tid att kommunicera med sina familjer! justmopp.se – Jag rekommenderar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site