Passion för sitt yrke, att leka på jobbet, framtidsfunderingar och om att vilja men inte våga. Tips om läsning och klipp på temat utveckling.

* Leo Babuta som skriver Zen habits, en av världens kändaste livsstilsbloggar, har sammanfattat sina tolv bästa inlägg.

* Vad är du passionerad för? Jag brukar ställa den frågan vid föredrag ibland, och här skriver Michelle Burleson skriver ett inlägg på Work Awsome om vikten av att verkligen gilla det man gör. Hennes avslutande fråga: Vad vill du bli när du blir stor? funderar jag själv fortfarande ibland på… ;o)

* Att leka på jobbet, kan det vara en lösning?

* Och så lite motvikt – eller snarare eftertänksamhet, från Siri Wikander som bloggar på Nattens bibliotek. Blir man less på alla hurtiga råd som kanske inte alltid hjälper, så är det skönt att inse att Vissa saker kräver sin tid. (Många engagerade kommentarer)

* Sjumilakliv som funderat kring vad hon ångrat i livet, och kommit fram till att det bara är dom gånger hon velat, men inte vågat.

(Och det  är faktiskt den anledning som avgjorde min egen satsning på entreprenörskap. Tanken ”jag vill inte ångra mig när jag blir gammal, att jag hade de här drömmarna men aldrig vågade ta steget” blev en drivkraft att faktiskt göra slag i saken och ta steget fullt ut i företagsvärlden.)

Tagged with →  
Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site