Jon Moraeus skriver om sin föreläsning om glädje:

Det var dags för andra omgången för Effektlunch här i Övik och det var jag som skulle hålla i föreläsningen ”Med glädje som kompass”. Känns alltid roligt att få presentera hur man jobbar – och bjuda på inspirerande tankar.

Jag ville att åhörarna skulle lämna salen med ett leende på läpparna och lite nya tankar för framtiden. Den reaktionen som jag hoppades på blev mer än besvarad då några från publiken dessutom gärna ville stanna kvar efteråt och diskutera olika sätt att fortsätta sin personliga utveckling.

Vi samlades först i en mindre lokal som tog 40 pers. Men det strömmade in så mycket folk, så några minuter innan märkte vi att detta inte skulle funka. Bruxrestaurangens personal öppnade en större lokal – och det var tur att vi flyttade. När alla satt sig räknades 84 personer in till denna lunchträff.

Helt fantastiskt att det finns så stort intresse för att mötas kring personlig utveckling!

Lunchen avslutades av en positiv diskussion om hur man får in ”helg-lyckan” i vardagen. Några lösningar var att ge sig själv lite vardagslyx, att sätta delmål, se sitt jobb som en möjlighetsgörare till att unna sig något senare, men också att inte vänta tills helgen innan man gör det roliga utan gör det nu…

/Jon Moraeus

Läs mer: Liberta Mehmedis blogginlägg om lunchträffen.

PS: Jag kommer upp och gör samma föreläsning i Umeå under nästa termin. Håll utkik!


Tagged with →  
Share →

One Response to Rapport från Effektlunchen med Jon Moraeus

  1. Lena L skriver:

    Jag längtar tills du kommer upp så vi får lyssna på dig fantastiska Jon. ”2meterdumheter” :D
    Kram LL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site