Det här är en uppdatering till alla er som deltagit i Effektluncherna i Umeå under 2010 och 2011:

Vi har nu slutgiltigt bestämt oss för att avsluta kapitlet med Effektluncharrangemang. (Här kan du läsa den sammanfattande Historien bakom Effektluncherna, varför vi började och slutade och om händelser bakom kulisserna.) Dessa luncher är bland det roligaste och mest givande vi gjort. Vi är så stolta och tacksamma över den uppslutning som varit, över alla som kom och bevisade att den här sortens utbyte är viktig i dagen samhälle!

2012 går vi vidare på olika sätt:

– Grundaren Jenny Eklund tar ämnet ”mer effekt” vidare online, genom att erbjuda Effektbrev (via den här sajten). Här kan du läsa mer om Effektbreven: nyhetsbrev för alla som vill ha ut mer av sin tid och sin vardag.

– Anna Åberg ska leva sin livsdröm som digital nomad och börjar med att flytta till Malta och driva den internationella sajten 500thrills, där 500 berättelser om människor som designar sitt önskeliv ska lyftas fram.

– Ingrid Lindelöw Berntsson och Lena Lundqvist satsar ännu mer på coachning och arrangerar månatliga Shiftluncher i Umeå, för att inspirera kring personlig utveckling och sprida information om coachutbildningar. (Här kan du läsa mer om det första tillfället i januari 2012, om att leda med lätthet.)

Välkommen att joina oss på det sätt som du önskar!

/Jenny Eklund, Ingrid Lindelöw Berntson, Lena Lundqvist och Anna Åberg.

Foto av Sardinelly.

———————————————————————————————

PS – Förtydligande:
Har fått frågor om Effektbreven som kräver ett förtydligande. Såhär är det: om du fått utskick om Effektluncherna via mejl tidigare, så betyder det INTE att du automatiskt får de nya Effektbreven. För att hänga med på Mer Effekt i framtiden behöver du skriva in ditt förnamn och mejladress i rutan här uppe i högerspalten.
/Jenny

Share →

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site