Välkommen till den andra Effektlunchen i Umeå, 15 september 2010.

Rubriken för dagens träff är ”Personlig utveckling – självupptaget navelskåderi eller ett effektivt sätt att förändra världen?”

Vi diskuterar mental träning, personlig utveckling och samhällsförändring med en inbjuden panel som bjuder på stor erfarenhet, skärpa och inspiration.

– Johanna Hallin, ägare till Pondus kommunikation och projektstrateg för Playing for Change, som verkar för socialt entreprenörskap.

John Jansson, dr i psykologi och undervisar på psykologprogrammet vid Umeå universitet med inriktning mot idrott, driver utbildningsföretaget On the Mind och har jobbat med mental träning på många olika sätt, för både idrottare, långtidssjukskrivna och ledare.

– Pia Fredriksson, organisationskonsult i företaget Dialog & Ledarskap, med mer än 20 års erfarenhet i personal-, organisations- och ledarskapsfrågor.

Lunchen pågår 11.30-13.00, på Norrlandsoperans restaurang. Som vanligt är evenemanget kostnadsfritt, men du betalar för din egen mat.

Panelen har ordet i cirka 30 minuter, sedan öppnar vi upp diskussionen för fler. Varmt välkommen att bidra med dina egna tankar och åsikter, eller bara komma och lyssna!

Anmäl dig via evenemangssidan på Facebook, eller mejla jenny(@)headwaynorth.se.

/Jenny Eklund, Anna Åberg, Lena Lundqvist, Ingrid Lindelöw Berntsson.


Share →

2 Responses to Självupptaget navelskåderi eller ett effektivt sätt att förändra världen?

  1. […] Nästa Effektlunch i Umeå 15/9 kommer vi att ta upp delar av den här diskussionen, och fundera vidare kring hur bilden av personlig utveckling ser ut – i medier, i våra […]

  2. […] – självupptaget navelskåderi eller ett effektivt sätt att förändra världen?, och här kan du läsa mer om den inbjudna panelen. (Pia Fredriksson blev hastigt sjuk, men Anna Åberg hoppade in i hennes […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site