Cirka 70 personer trotsade spöregnet för att diskutera personlig utveckling på den andra Effektlunchen i Umeå, september 2010. Bara det är ju helt fantastiskt! Suget efter att fundera kring livsfrågor tillsammans med andra tycks vara stort.

Temat för träffen var Personlig utveckling – självupptaget navelskåderi eller ett effektivt sätt att förändra världen?, och här kan du läsa mer om den inbjudna panelen. (Pia Fredriksson blev hastigt sjuk, men Anna Åberg hoppade in i hennes ställe).

Samtalet åkte mellan funderingar som vad är egentligen personlig utveckling till konkreta förslag på olika tips och förhållningssätt som fungerar. Vi spelade in stora delar av samtalet, de klippen kan du se här nedanför bildgalleriet. (klicka på fotona så blir de större och går att se i ett bildspel. Fotograf: Katarina Sjögren.)

Filmat från Effektlunchen 15 september på Norrlandsoperans restaurang i Umeå. Ljud- och bildkvalitén är inte den bästa, men för den som vill hänga med funkar det hyfsat:

Tagged with →  
Share →

3 Responses to Ta del av Effektlunchen om personlig utveckling i efterhand

  1. […] Rapport från lunchen med bilder och film finns här. […]

  2. Maria Klein skriver:

    Tack för en lärorik träff. Tack Katarina för alla dina fina bilder.

  3. […] Lyssnat på Johanna Hallin när hon talade på en Effektlunch om personlig utveckling. Hon gav mig 5 min in the spotlight som kanske mynnar ut i ett spännande […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site