Rektorn Andreas Krasser, (som deltog i paneldiskussionen om ledarskap på Effektlunchen tidigare i år) tipsar om två viktiga frågor han själv alltid ställer sig vid dagens slut. För att checka av om han är på rätt väg.

Här är Andreas tips på frågor att fundera på:

1. Vore det ok om personen mittemot mig kunde läsa mina tankar? Om jag svarar ja på den frågan vet jag att jag tänker rätt om den personen.

2. Fortsätter jag göra de rätta sakerna istället för de lätta sakerna även när ingen ser vad jag gör och ingen vet vad jag gör? Om jag svarar ja på den frågan vet jag att jag försöker göra rätt saker av rätt motiv. (”Jag lyckas dock inte alltid, men det är mitt mål varje dag”, säger Andreas Krasser)

Tagged with →  
Share →

2 Responses to Två frågor att ställa sig vid dagens slut

  1. […] var också de två frågorna man kan ställa sig vid dagens slut, som en av paneldeltagarna bjöd på. Jenny Eklund, Effekt och Good Heart, Sebastian Ohlsson från […]

  2. […] av deltagarna i panelsamtalet, rektorn Andreas Krasser, tipsade förresten om två frågor att ställa vid dagens slut, som väldigt mycket har med möten att göra. Särskilt den första: ”Vore det ok om […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.

Switch to our mobile site